Kelly Houtman

Manager, Yoga docente, Schoonheidsspecialiste en Masseuse.

Mijn naam is Kelly Houtman opgegroeid in het kleine dorpje Ammerstol. Vanaf mijn 5e jaar tot aan mijn 20e heb ik aan klassiek ballet gedaan, van daar uit is mijn interesse voor sport en bewegen ontstaan. 

Tijdens mijn opleiding Sport en Wellness niveau 4 op het Zadkine heb ik een passie gekregen voor lesgeven, massages, gezicht en lichaamsverzorging. Na deze opleiding ben ik mij gaan interesseren in yoga. Ik merkte dat yoga zoveel meer is dan alleen houdingen en zodoende ben ik een Yoga Teacher opleiding (Vinyasa yoga) gaan volgen in Amsterdam bij o.a. Johan Noorloos, Anat Geiger en Marcel van der Vis. Deze heb ik in Oktober 2014 behaald. Dit was een mooi begin van mijn yogapad en het doorgeven daarvan in de lessen die ik met veel passie en plezier geef. In 2014 heb ik mijn vakdiploma als Allround schoonheidsspecialiste behaald. In 2016 heb ik mijn Yin yoga teacher training bij Yoga Garden te amsterdam behaald.

Als manager zorg ik ervoor dat er een goede sfeer is op onze werkvloer zodat we samen een fijn team vormen! 

Tot op heden blijf ik mijn kennis verbreden en volg ik hiervoor opleidingen voor zowel de yoga als de massage en vele vakgerichte trainingen voor de schoonheidsverzorging en huidverbetering.

Happiness is een fijne conceptstore waarin de klant centraal staat en wij ervoor zorgen dat u relaxt, enthousiast en met een goed gevoel de deur uit gaat! 
 • Nieuwsbrief

  Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, acties en leuke aanbiedingen.


  Typ bovenstaande code over.
 • Openingstijden

  Maandag Gesloten
  Dinsdag 10.00 - 16:00 Deze dag is alleen beschikbaar voor salon afspraken 
  Woensdag 10.00 - 17.00
  Donderdag 10.00 - 17.00
  Vrijdag 10.00 - 20.00
  Zaterdag 10.00 - 16.00
  Zondag Gesloten      (verder zijn wij op afspraak op wo en/of Do ook 's avonds geopend)