Informatie


Garra Rufa vis
De Garra Rufa visjes (ook wel knabbelvis, doktervis, pedivis, Dr.Fish of Kangalvis genaamd) komen oorspronkelijk uit Turkije, Syrië, Iran en Irak. De Garra Rufa vis is een slanke karperachtige vis die in het wild 14-15 centimeter groot kan worden. Echter, in een kunstmatige leefomgeving zullen ze minder groot worden. De Garra Rufa visjes leven normaal gesproken op de bodem, waar zij plankton van de rotsen afzuigen.

Welzijn
Wij zorgen natuurlijk goed voor onze vissen. Van de dode huidcellen kunnen de vissen niet leven, daarom krijgen onze visjes elke dag speciaal  visvoer. Verder wordt de kwaliteit van het water regelmatig gecontroleerd en wordt het water in de spa’s middels een pomp en filter 8 x per uur ververst. Er is 24 uur per dag sprake van hoogwaardige mechanische en biologische filtratie. De spa’s zijn voorzien van professionele waterfilters en reinigingssystemen. Eventueel aanwezige schadelijke bacteriën en ziektekiemen worden hierdoor gedood. Temperatuur van het water is ongeveer 26 graden.

Wat maakt de Garra Rufa visjes zo bijzonder?
De Garra Rufa visjes verwijderen dode huidcellen, de visjes hebben geen tandjes maar zuigen de dode huidcellen van uw voeten en onderbenen. Veel mensen omschrijven het gevoel als tintelend, bruisend of bubbelend. Hierdoor werkt de behandeling zowel verzorgend als ontspannend voor de voeten.

De drie belangrijkste eigenschappen van de Garra Rufa visjes:
- De Garra Rufa visjes verwijderen alle dode huidcellen en huidschilfers van de opperhuid. (laat de onderliggende huidlagen met rust)

- De micro-gepulste zuigkracht veroorzaakt een massage, stimuleert uw acupunctuurpunten en activeert uw bloedsomloop de Garra Rufa visjes scheiden tijdens het “knabbelproces” een enzym af. De huid die ontstaat is sterker en gezonder dan voorheen.

- De visjes hebben een regenererende werking op huidaandoeningen als psoriasis, eczeem en eelt.

Contra-indicaties:

- Diabetes
- zwemmerseczeem
- kalknagels
- schimmels

Voor deze Contra-indicaties hebben wij goede producten van ProNails of u kunt een afspraak maken bij onze pedicure.De Garra Rufa fish spa behandeling is geen therapie, maar een wellness behandeling. Kom bij ons langs voor een unieke belevenis, het is verzorgend, ontspannend en genieten!
 
 • Nieuwsbrief

  Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, acties en leuke aanbiedingen.


  Typ bovenstaande code over.
 • Openingstijden

  Maandag Gesloten
  Dinsdag 10.00 - 16:00 Deze dag is alleen beschikbaar voor salon afspraken 
  Woensdag 10.00 - 17.00
  Donderdag 10.00 - 17.00
  Vrijdag 10.00 - 20.00
  Zaterdag 10.00 - 16.00
  Zondag Gesloten      (verder zijn wij op afspraak op wo en/of Do ook 's avonds geopend)