Dr. Spiller

Dr. Spiller
Wie wil er nou niet verzorgd uitzien en vroegtijdige gezichtsrimpeltjes te lijf gaan? Een dagelijkse verzorging met goede cosmetica is daarbij van belang. Dr. Spiller is al ruim vijftig jaar actief op het gebied van cosmetica. In een eigen laboratorium is Dr. Spiller voortdurend bezig met de verfijning en uitbreiding van producten. Het assortiment omvat ruim 170 producten voor huidverzorging.
Dr. Spiller heeft een brede verzorgingslijn ontwikkeld voor iedere huid en iedere huid en iedere verzorging. Ook voor probleemhuiden zoals acne, couperose en overgevoelige huiden die nauwelijks iets kunnen verdragen. Voor de lichaamshuid zijn er heerlijke bodyproducten, hand en voet crèmes verkrijgbaar. Dr. Spiller heeft de huid als uitgangspunt genomen. Daarom zijn nagenoeg alle crèmes op basis van een water in olie emulsie. De structuur van deze emulsie wordt beter door de huid opgenomen. Hierdoor hebben de werkstoffen een langere en effectievere werking. De producten staan bekend om hun milde en aangename geur, makkelijke opname en  hun hoogwaardige en heilzame werkstoffen, die een langdurige werking en effect garanderen. De producten bevatten een minimum aan emulgatoren en conserveringsmiddelen en zijn zoveel mogelijk op basis van NATUURLIJKE INGREDIËNTEN en WERKSTOFFEN en zijn HUIDVRIENDELIJK.
In de laatste jaren is Dr. Spiller vele malen onderscheiden met Beauty Awards voor het baanbrekende werk dat zij op het gebied van huidverzorging gerealiseerd hebben. De producten van Dr. Spiller hebben een uitmuntende prijs/ kwaliteit verhouding en er is voor ieder wat wils. De prijzen van bijvoorbeeld de dagcrèmes en ani-aging crèmes variëren tussen de € 24,- en € 65,-.
Er zijn verschillende 24-uurs crèmes verkrijgbaar, deze zijn zowel voor dag als nacht te gebruiken. Ook op het gebied van reiniging, serums, maskers en oogverzorging heeft Dr. Spiller een uitgebreide keuze. Alle producten zijn zeer sterk geconcentreerd, waardoor je maar weinig van het product nodig hebt om een goed effect te bereiken. Dus erg zuinig in gebruik, zodat je erg lang met de producten vooruit kunt. Dit kan nogal eens verschillen met. Voor iedereen die interesse heeft wordt er een persoonlijk (vrijblijvend) huidadvies gegeven.


 


Dr. Spiller Alpenrausch
De Nieuwste lijn ‘Alpenrausch’ maakt gebruik van bio geteelde plantaardige ingrediënten uit de Alpen. Deze lijn heeft het Cosmos Organic keurmerk. Om dit keurmerk te ‘verdienen’, moeten de producten aan zeer hoge eisen voldoen en alleen met dit keurmerk mag een product zich ‘biologisch’ noemen!


Dit is de garantie dat u krijgt wat beloofd is. Puur natuur! Deze unieke lijn omvat zo’n 22 producten voor gezicht & lichaam voor thuisgebruik. In de salon kunt u terecht voor de speciale Alpenrausch behandelingen, in 4 varianten. Voor diegene die gaat voor 100% biologisch en een sensationele geurbelevenis!


 
 • Nieuwsbrief

  Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, acties en leuke aanbiedingen.


  Typ bovenstaande code over.
 • Openingstijden

  Maandag Gesloten
  Dinsdag 10.00 - 16:00 Deze dag is alleen beschikbaar voor salon afspraken 
  Woensdag 10.00 - 17.00
  Donderdag 10.00 - 17.00
  Vrijdag 10.00 - 20.00
  Zaterdag 10.00 - 16.00
  Zondag Gesloten      (verder zijn wij op afspraak op wo en/of Do ook 's avonds geopend)